Bryllupskager

En bryllupskage er en luksuriøs, smuk og fristende kage, der er med til at symbolisere kærligheden og det nyligt indgåede ægteskab mellem mand og kvinde.

Hos Munkegårdens Bageri i Ringsted har vi specialiseret os i fest-, tema- og bryllupskager, og vi er stolte over at levere nogle af byens smukkeste bryllupskager, hvor smag, stil og design bliver udført med et håndværk i særklasse.​

Sammen skaber vi den perfekte kage

Kun de bedste ingredienser er gode nok til den største fest i jeres liv. Derfor komponerer vores konditor altid jeres kage med respekt for og udgangspunkt i de gamle håndværksmæssige traditioner. 

I samråd med jer skaber vi en individuel og unik kage, der matcher lige præcis jeres ønsker og krav til den perfekte kage, hvad enten det drejer sig om design, stil, udtryk og smag.

Mangler I selv den gode ide til den perfekte kage, kan vi dele ud af vores ekspertise og bidrage med gode ideer.

Lader du os stå for din bryllupskage, er du garanteret en fristende, smuk og delikat kage, hvor smagen, kvaliteten og det æstetiske udtryk er i højsædet.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 57 61 12 44, hvis du har spørgsmål til vores bryllupskager, eller hvis du har brug for gode ideer til jeres bryllupskage.​

Munkegårdens Bageri

Sjællandsgade 14
4100 Ringsted

Munkens café & konditori

Sct Hansgade 3, 

4100 Ringsted

​​☏ Telefon: 57 61 12 44

✉ E-mail: godborgr@hotmail.com


CVR: 18471930

Munkegårdens Bageri
Sjællandsgade 14
4100 Ringsted

Munkens café & konditori

Sct Hansgade 3, 

4100 Ringsted